Bojana Pavlović Jovanović

Master menadžer finansijskog inženjeringa Fakulteta organizacionih nauka u Beogradu, aktivistkinja na polju unapređenja položaja osoba sa invaliditetom, nekadašnja savetnica republičkog Ombudsmana u odeljenju za zaštitu prava osoba sa invaliditetom, nacionalnih manjina i starih i članica Izvršnog odbora Gradske organizacije gluvih i nagluvih Beograd.

bojana pavlovic jovanovic“Moje ime je Bojana. Ne čujem, dobro govorim i čitam sa usana. Sluh sam izgubila sa godinu dana. Od malih nogu sam išla u redovni obrazovni sistem. Završila sam master studije na Fakultetu Organizacionih nauka u Beogradu. Stekla sam i sertifikate iz raznih oblasti. Radim u korporativnom sektoru više od deset godina. Paralelno sam radila i vodila nekoliko projekata u nevladinom sektoru. Srećno sam udata. Put uspeha nije nimalo lak, pogotovo kad si žena sa invaliditetom. Život je pun izazova i prepreka, ali ih prevazilazimo i rešavamo poput zagonetki.

Volim druženja, putovanja, modu, čitanje, ronjenje, jahanje, mačevanje, životinje, šminkanje i dobru hranu. Volim da motivišem ljude da budu najbolja verzija sebe. Interesuju me razna akademska istraživanja i rad u inostranstvu. Volim da istražujem nepoznato, da se usavršavam, da učim, vidim i doživim nove stvari. Po prirodi sam radoznala osoba i gladna znanja i novih iskustava.

Od mene možeš da dobiješ set definisanih tehnika i alata kako možeš da kreiraš život. Svojim iskustvom želim da te nadahnem da se ne plašiš svojih snova nego da ih živiš. Od mene možeš naučiti kako postati jaka i neustrašiva u svakom životnom izazovu, kako da savladaš strahove i prepreke u svakodnevnim situacijama počevši od škole, posla i prijateljstava.

Učestvujem u ovom programu jer želim da znaš da nisi sama i da te podržavam na tvom putu uspeha. Želim da otkriješ svoju unutrašnju snagu, skrivene talente, veštine i svoj kreativni potencijal. Želim da znaš da te razumem i da nije lako biti ti, ali znaj da je sve moguće. Govorim ti iz ličnog iskustva. Usudi se da napraviš prvi korak!”

pvc nalepnica-1